Maxivision - Parhaat TV-palvelut, TV-kanavat ja kanavapaketit HD-laadulla

Maxivisionin IPTV-palvelu ja digiboksi 1000/1000 Mbps -liittymiin

Raahen Kuidun Tosinopia 1000/1000 Mbps -liittymiin sisältyy sekä Maxivision langallinen digiboksi sekä kaksi Maxivision Peruspalvelu -kanavapakettia. Etu koskee uusia liittymän tilaajia. Mikäli asiakas haluaa langattoman WiFi-digiboksin, hänen on itse tilattava se Maxivisionilta. Jos asiakas on jo ehtinyt tilata ja maksaa digiboksin ennen kampanjamme alkua heinäkuussa 2020, hyvitetään hänelle automaattisesti tulevissa laskuissa langallisesta boksista 135 € ja langattomasta 145 €.

Mikäli haluat ostaa useampia digibokseja, voit tehdä sen Maxivisionin Palvelukeskuksessa ensimmäisen digiboksin käyttöönoton jälkeen. Saat kuituliittymäsi asiakasetuna myös toiselle digiboksillesi Peruspalvelu-kanavapakettiedun. Etusi arvo yhden Peruspalvelu-kanavapaketin osalta on 6€/kk. Mikäli sinulla on kolme televisiota tai useampi, tilaa niille oma Peruspalvelu-kanavapaketti ja digiboksi suoraan Maxivisionilta.

Tarkistathan kuituliittymäoperaattoriltasi, kuuluuko kuituliittymääsi Maxivisionin TV-etuja. Muistathan, että kuituliittymääsi kuuluvat TV-edut toimivat vain kuituliittymässäsi.

Lähetämme kaikille uusille Tosinopia -liittymän tilanneille tekstiviestin, jonka sisältämän linkin kautta maksuttoman digiboksin voi tilata. Jos sinulla on kysyttävää liittymään kuuluvan digiboksin tilaamisesta, ole yhteydessä asiakaspalveluumme: Raahen Kuitu Oy,  puh. 09 6829 6031, raahenkuitu@raahe.fi

Aikaisemmasta tiedosta poiketen digiboksia ei toimiteta asiakkaiden kotiin valokuituliittymän päätelaitteen asennuksen yhteydessä, sillä kaikille asiakkaille halutaan taata yhtenäinen etu riippumatta siitä, onko heidän kodissaan jo tehty valokuituliittymän sisäasennusta vai ei. Pahoittelemme, että aikaisemmassa tiedotteessamme on ollut virheellistä tietoa.

Etu liittymän nopeuden nostajalle

Mikäli päivitit kuituliittymäsi Nopia 100/100 -liittymästä Tosinopia 1000/1000 -liittymään, sinulle kuuluu kuituliittymäsi IPTV-etuna kaksi Maxivision Peruspalvelu-kanavapakettia, joihin pääset käsiksi Maxivision digibokseilla. Liittymänopeuden voi nostaa maksutta ilmoittamalla asiasta asiakaspalveluumme. Olemassa olevien liittymien nopeuden nostamiseen liittynyt digiboksietu on päättynyt 30.9.2020.

Maxivisionin palvelut 100/100 Mbps -liittymiin

100/100 Mbps -liittymiin ei sisälly TV-etuja. Asiakkaat voivat tilata digiboksin ja TV-palvelun suoraan Maxivisionin kautta.

Maxivision on TV-palvelu, joka tuo parhaat TV-kanavat ja kanavapaketit kodin kaikkiin laitteisiin HD-laadulla. Lisäksi TV-palvelulle hankittavissa kätevät Tallennuspalvelu ja Maxivision mobiilisovellus. Kaapelia ei tarvita – nettiyhteys riittää.
Maxivision TV- palvelun käyttämiseksi tarvitset Maxivision digiboksin ja Peruspalvelun. Maxivision digiboksi on televisioon ja nettiyhteyteen kytkettävä IPTV-päätelaite. Maxivision Peruspalvelu on ensimmäinen askel viihteen valtaväylälle. Peruspalveluun kuuluu 18 HD-TV-kanavaa, sekä lisäksi Maxivisionin asiakasetuna bonuskanavina Eurosport 1 ja Discovery Channel HD-kuvanlaadulla. Peruspalvelun hankittuasi voit ostaa myös muita kanavapaketteja ja lisäpalveluja.

Peruspalvelun HD-kanavat: YLE 1, YLE 2, MTV3, Nelonen, Hero, YLE Teema & Fem, FOX, Sub, Jim, Kutonen, TV5, LIV, AVA, Frii, TLC, NatGeo, AlfaTV ja Paramount Network.

Ilmainen Bonus HD-kanavapaketti*: Eurosport 1, Discovery Channel

*Bonuskanavat avattavissa netissä Maxivisionin Palvelukeskuksessa, kun asiakas on ensin rekisteröinyt digiboksin www.maxivision.fi -sivuilla ja ottanut TV-palvelun käyttöön.

Parhaat kanavapaketit joustavin ehdoin
Maxivision tuo kattavan kanavatarjonnan kotiisi joustavilla ehdoilla. Valikoimassamme on lisäpalveluna 15 suosittua kanavapakettia ja yksittäisiä kanavia, joita voit ostaa vaikka vain kuukaudeksi kerrallaan. Ostoksia voit tehdä omilla Maxivision-tunnuksillasi ympäri vuorokauden. Kanavat avautuvat sinulle heti maksun jälkeen ja voit aloittaa niiden katselun saman tien.

Katso ohjeet Maxivisionin digiboksin asentamiseen →