Maxivision - Parhaat TV-palvelut, TV-kanavat ja kanavapaketit HD-laadulla

Maxivisionin IPTV-palvelu 1000/1000 Mbps -liittymiin

Raahen Kuidun Tosinopia 1000/1000 Mbps -liittymiin sisältyy kaksi Maxivision Peruspalvelu -kanavapakettia. Asiakkaan tulee hankkia IPTV:n katselua varten maksullinen digiboksi Maxivisionilta.

Mikäli haluat ostaa useampia digibokseja, voit tehdä sen Maxivisionin Palvelukeskuksessa ensimmäisen digiboksin käyttöönoton jälkeen. Saat kuituliittymäsi asiakasetuna myös toiselle digiboksillesi Peruspalvelu-kanavapakettiedun. Etusi arvo yhden Peruspalvelu-kanavapaketin osalta on 6,90€/kk. Mikäli sinulla on kolme televisiota tai useampi, tilaa niille oma Peruspalvelu-kanavapaketti ja digiboksi suoraan Maxivisionilta. Digibokseista löytyy lisätietoa https://maxivision.fi/digiboksi/

Tarkistathan kuituliittymäoperaattoriltasi, kuuluuko kuituliittymääsi Maxivisionin TV-etuja. Muistathan, että kuituliittymääsi kuuluvat TV-edut toimivat vain kuituliittymässäsi.

Etu liittymän nopeuden nostajalle

Mikäli päivitit kuituliittymäsi Nopia 100/100 -liittymästä Tosinopia 1000/1000 -liittymään, sinulle kuuluu kuituliittymäsi IPTV-etuna kaksi Maxivision Peruspalvelu-kanavapakettia, joihin pääset käsiksi Maxivision digibokseilla. Liittymänopeuden voi nostaa maksutta ilmoittamalla asiasta asiakaspalveluumme. Olemassa olevien liittymien nopeuden nostamiseen liittynyt digiboksietu on päättynyt 30.9.2020.

Maxivisionin palvelut 100/100 Mbps -liittymiin

100/100 Mbps -liittymiin ei sisälly TV-etuja. Asiakkaat voivat tilata digiboksin ja TV-palvelun suoraan Maxivisionin kautta.

Maxivision on TV-palvelu, joka tuo parhaat TV-kanavat ja kanavapaketit kodin kaikkiin laitteisiin HD-laadulla. Lisäksi TV-palvelulle hankittavissa kätevät Tallennuspalvelu ja Maxivision mobiilisovellus. Kaapelia ei tarvita – nettiyhteys riittää.
Maxivision TV- palvelun käyttämiseksi tarvitset Maxivision digiboksin ja Peruspalvelun. Maxivision digiboksi on televisioon ja nettiyhteyteen kytkettävä IPTV-päätelaite. Maxivision Peruspalvelu on ensimmäinen askel viihteen valtaväylälle.  Peruspalvelun hankittuasi voit ostaa myös muita kanavapaketteja ja lisäpalveluja.

Peruspalveluun sisältyvät kanavat ja videokirjastot;
17 HD-kanavaa: YLE TV1, YLE TV2, YLE Teema&Fem, MTV3, Nelonen, MTV Sub, LIV, TV 5, Kutonen, JIM, STAR Channel, FRII, MTV Ava, HERO, TLC, National Geographic, OnniTV

HD-bonus-kanavapaketti: Eurosport 1, Discovery Channel aktivoitavissa Palvelukeskuksessa vuodeksi. Videokirjastot katsottavissa digiboksilla.

Yle TV1 alueuutiskanavat: YLE1 Lappi,  YLE1 Pohjois-Suomi, YLE1 Pohjanmaa, YLE1 Keski-Suomi, YLE1 Itä-Suomi, YLE1 Kanta- ja Päijät-Häme, YLE1 Kaakkois-Suomi,  YLE1 Lounais-Suomi ja YLE1 Pirkanmaa.

*Bonuskanavat avattavissa netissä Maxivisionin Palvelukeskuksessa, kun asiakas on ensin rekisteröinyt digiboksin www.maxivision.fi -sivuilla ja ottanut TV-palvelun käyttöön.

Parhaat kanavapaketit joustavin ehdoin
Maxivision tuo kattavan kanavatarjonnan kotiisi joustavilla ehdoilla. Valikoimassamme on lisäpalveluna 15 suosittua kanavapakettia ja yksittäisiä kanavia, joita voit ostaa vaikka vain kuukaudeksi kerrallaan. Ostoksia voit tehdä omilla Maxivision-tunnuksillasi ympäri vuorokauden. Kanavat avautuvat sinulle heti maksun jälkeen ja voit aloittaa niiden katselun saman tien.

Katso ohjeet Maxivisionin digiboksin asentamiseen →