Maxivision - Parhaat TV-palvelut, TV-kanavat ja kanavapaketit HD-laadulla

Raahen Kuitu tarjoaa palveluna Maxivision IPTV-palvelun
Raahen Kuidun Tosinopia 1000/1000 Mbps -liittymään sisältyy sekä Maxivision Peruspalvelu että digiboksi. Etu koskee uusia liittymän tilaajia. Liittymänopeuden voi nostaa maksutta ilmoittamalla asiasta asiakaspalveluumme Raahen Kuitu Oy, p. 09 6829 6031, raahenkuitu@raahe.fi. Olemassa olevien liittymien nopeuden nostamiseen liittynyt etu on päättynyt 30.9.2020.

Etu koskee ainoastaan Maxivisionin langallista digiboksia. Mikä asiakas haluaa langattoman digiboksin, hänen on itse tilattava se Maxivisionilta. Jos asiakas on jo ehtinyt tilata ja maksaa digiboksin ennen kampanjamme alkua heinäkuussa, hyvitetään hänelle automaattisesti tulevissa laskuissa langallisesta boksista 135 € ja langattomasta 145 €.

Raahen Kuidun asiakkaat voivat noutaa digiboksin:

  • Ti 20.10.2020 klo 9-15 Raahen Kuidun toimistolta, Ruonankatu 4 (sininen talo)

Laite luovutetaan tilauksessa merkitylle asiakkaalle henkilöllisyystodistusta vastaan. Laitteen voi noutaa myös valtakirjalla, jossa on tilauksen tehneen asiakkaan nimi, osoite, puhelinnumero, henkilötunnus sekä valtuutetun nimi.

Aikaisemmasta tiedosta poiketen digiboksia ei toimiteta asiakkaiden kotiin valokuituliittymän päätelaitteen asennuksen yhteydessä, sillä kaikille asiakkaille halutaan taata yhtenäinen etu riippumatta siitä, onko heidän kodissaan jo tehty valokuituliittymän sisäasennusta vai ei. Pahoittelemme, että aikaisemmassa tiedotteessamme on ollut virheellistä tietoa.

HUOM! 1000/ 1000 Mbps -liittymiin kuuluviin digibokseihin ja niiden hyvityksiin liittyvissä asioissa teitä palvelee asiakaspalvelumme: Raahen Kuitu Oy p. 09 68296031, raahenkuitu@raahe.fi.
100/100 Mbps -liittymän asiakkaat voivat tilata boksin ja TV-palvelun suoraan Maxivisionin kautta.

Maxivision on TV-palvelu, joka tuo parhaat TV-kanavat ja kanavapaketit kodin kaikkiin laitteisiin HD-laadulla. Lisäksi TV-palvelulle hankittavissa kätevät Tallennuspalvelu ja Maxivision mobiilisovellus. Kaapelia ei tarvita – nettiyhteys riittää.
Maxivision TV- palvelun käyttämiseksi tarvitset Maxivision digiboksin ja Peruspalvelun. Maxivision digiboksi on televisioon ja nettiyhteyteen kytkettävä IPTV-päätelaite. Maxivision Peruspalvelu on ensimmäinen askel viihteen valtaväylälle. Peruspalveluun kuuluu 18 HD-TV-kanavaa, sekä lisäksi Maxivisionin asiakasetuna bonuskanavina Eurosport 1 ja Discovery Channel HD-kuvanlaadulla. Peruspalvelun hankittuasi voit ostaa myös muita kanavapaketteja ja lisäpalveluja.

Peruspalvelun HD-kanavat: YLE 1, YLE 2, MTV3, Nelonen, Hero, YLE Teema & Fem, FOX, Sub, Jim, Kutonen, TV5, LIV, AVA, Frii, TLC, NatGeo, AlfaTV ja Paramount Network.

Ilmainen Bonus HD-kanavapaketti*: Eurosport 1, Discovery Channel

*Bonuskanavat avattavissa netissä Maxivisionin Palvelukeskuksessa, kun asiakas on ensin rekisteröinyt digiboksin www.maxivision.fi -sivuilla ja ottanut TV-palvelun käyttöön.

Parhaat kanavapaketit joustavin ehdoin
Maxivision tuo kattavan kanavatarjonnan kotiisi joustavilla ehdoilla. Valikoimassamme on lisäpalveluna 15 suosittua kanavapakettia ja yksittäisiä kanavia, joita voit ostaa vaikka vain kuukaudeksi kerrallaan. Ostoksia voit tehdä omilla Maxivision-tunnuksillasi ympäri vuorokauden. Kanavat avautuvat sinulle heti maksun jälkeen ja voit aloittaa niiden katselun saman tien.

Katso ohjeet Maxivisionin digiboksin asentamiseen →