Valokuituterveisiä Raahen Kuidulta!

Luotettava ja paikallinen toimija, joka on sitoutunut oman alueen kehittämiseen!

Raahen Kuitu on käynnistänyt valokuiturakentamisen Raahessa ja ensimmäiset valokuituliittymät otetaan käyttöön alkuvuodesta 2020!

Raahen Kuidun tavoitteena on kehittää alueen elin- ja vetovoimaa sekä asumisen ja yrittämisen mahdollisuuksia. Raahen Kuitu Oy on Raahen Energia Oy:n tytäryhtiö, joka vastaa valokuituyhteyksien rakentamisesta Raahen alueella. Raahen Kuitu käyttää yhteyksien rakentamiseen ja operointiin luotettavaa TÄYSKUITU®-osaamista.

Valokuidun rakentamishankkeelle on myönnetty valtiontukea vuosille 2019-2020. Tukea myönnetään maaseutumaisille haja-asutusalueille: siksi rakentaminen käynnistetään tuetuilta alueilta.

Liittymä maksaa 600 euroa, kun kiinteistö on korkeintaan 300 metrin päästä runkoverkosta. Mikäli tilaajayhteyden pituus ylittää 300 m, Raahen Kuitu vahvistaa hinnan. Jos hinta nousee, asiakkaalla on oikeus purkaa sopimus. Lisäksi kotiin on hankittava päätelaite, joka maksaa 148,80 e. Raahen Kuitu tarjoaa kahta liittymänopeutta 100/100 Mbps 39,90e/kk tai 1000/1000 Mbps 49,90e/kk. Raahen Kuitu tarjoaa myös osamaksumahdollisuutta korotta!

Liittymän voi tilata sähköisesti tai paperilomakkeella. Lomakkeen voi käydä täyttämässä Raahen Energian toimistolla, Ruonankatu 4, tai Vihannin kirjastolla, josta saa myös valmiiksi maksetun palautuskuoren. Liittymäasioissa Teitä palvelee asiakaspalvelunumero 09 68296031.

Sivustolla tayskuitu.fi/raahe-tilaukset näkyy reaaliaikainen tilausseuranta.

Rakenna kanssamme Raahelle toimintavarmaa tulevaisuutta!

Raahen Kuitu Oy
toimitusjohtaja
Lasse Lahti