Valokuituterveisiä Raahen Kuidulta!

Luotettava ja paikallinen toimija, joka on sitoutunut oman alueen kehittämiseen!

Raahen Kuitu on käynnistänyt valokuiturakentamisen Raahessa ja ensimmäiset valokuituliittymät otetaan käyttöön alkuvuodesta 2020!

Raahen Kuidun tavoitteena on kehittää alueen elin- ja vetovoimaa sekä asumisen ja yrittämisen mahdollisuuksia. Raahen Kuitu Oy on Raahen Energia Oy:n tytäryhtiö, joka vastaa valokuituyhteyksien rakentamisesta Raahen alueella.

Valokuidun rakentamishankkeelle on myönnetty valtiontukea vuosille 2019-2020. Tukea myönnetään maaseutumaisille haja-asutusalueille: siksi rakentaminen käynnistetään tuetuilta alueilta.

Raahessa ollaan valokuituliittymissä pitkälti siirrytty jälkiliittymähinnoitteluun. Lisäksi kotiin on hankittava päätelaite, joka maksaa 148,80 e. Raahen Kuitu tarjoaa kahta liittymänopeutta Nopiaa 100/100 Mbps 39,90e/kk tai TosiNopiaa 1000/1000 Mbps 49,90e/kk. TosiNopia-palveluun kuuluu 2 Maxivisionin IPTV-peruskanavapakettia.

Voit aina varmistaa oman alueesi ajantasaisen liittymähinnan täyttämällä liittymätilaus kyselyn https://raahenkuitu.fi/tilaa/, tai soittamalla asiakaspalveluumme 09 68296010.

Rakenna kanssamme Raahelle toimintavarmaa tulevaisuutta!

Raahen Kuitu Oy
toimitusjohtaja
Lasse Lahti