IPTV ja lähitulevaisuuden muutokset antennitelevisioissa

Antennitelevision televisiolähetykset siirtyvät lähitulevaisuudessa DVB-T2 -lähetystekniikkaan, mikä tarkoittaa monelle suomalaiselle joko katolla olevan antennitekniikan tai tv:n ja digiboksin uusimista.

Jos olet tilannut IPTV:n eli näet televisiolähetykset suoratoistona netin välityksellä valokuituyhteyttä käyttäen, sinun ei siis tarvitse reagoida mitenkään antennimuutoksiin. Koska IPTV ei ole sidoksissa antenneihin, voit katsoa sen avulla televisiolähetyksiä ilman, että vaihdat vanhaa televisiotasi uuteen tai teet mittavaa antenniremonttia.

Miten sinun tulee toimia, jos et ole tilannut IPTV:tä?

Jos olet ostamassa uutta televisiota lähiaikoina, varmista, että vastaanottimessa on DVB-T2-viritin. Useimmista Suomessa myytävistä uusista televisioista tämä löytyy, mutta voit tarkistaa tarkemmat mallikohtaiset tiedot sivulta testatutlaitteet.fi.  Uutta antennia et välttämättä tarvitse, kunhan antennisi on joko UHF- tai VHF-antenni, eikä sen toiminnassa ole ilmennyt vikaa.

Antenniremontti voi tulla maksamaan useista satasista aina reiluun tonniin saakka.

Miten toimit, jos haluat ottaa IPTV:n käyttöön kalliin antenniremontin sijaan?

 Voit milloin tahansa muuttaa maksutta Nopian 100/100 Mbps -liittymäsi IPTV-palvelun sisältävään TosiNopiaan 1000/1000 Mbps -liittymään.

Soita meille 08 2370 6787 tai lähetä pyyntö kirjallisesti raahenkuitu@raahe.fi. Huolehdithan, että sähköpostissa on mukana sopimuksessa oleva tilaajan nimi sekä osoite.

IPTV:n käyttö edellyttää Arris Motorola boksia, joka tulee hankkia Maxivisionilta, mikäli kotitaloudestasi ei löydy saman merkkistä boksia. Boksin hinta on 159 € ja sen avulla nautit häiriöttömistä HD tason lähetyksistä nyt ja tulevaisuudessa.

Maxivisionin IPTV-palvelu sisältää peruspalvelun kanavat: YLE 1 HD, YLE 2 HD, MTV3 HD, Nelonen HD, YLE Teema & Fem HD, SUB HD, LIV HD, TV5 HD, Kutonen HD, JIM HD, Fox HD, Frii HD, AVA HD, Hero HD, TLC HD, NatGeo HD, AlfaTV HD, Paramount Network HD sekä ilmaisen Bonus kanavapaketin: Eurosport 1 HD, Discovery Channel HD.

Voit toki tilata IPTV-palveluusi myös maksullisia kanavapaketteja. Lue lisää Maxivisionin sivulta.

    Write a comment