Päivitetty palveluhinnasto

Liittymismaksu 600 € pitää sisällään verkon rakentamisen kotiin asti sekä tarvittavat asennukset ja materiaalit (pois lukien kotipäätelaite), kun kiinteistö on korkeintaan 300 metrin päästä runkoverkosta. 600 € maksuun sisältyy 5 m. ulko- ja sisäsasennusta sekä tarvittavat kaapelit ym. materiaalit. Tämä paketti riittää ylivoimaisesti suurimmalle osalle kotitalouksista.

Kun liittymätilaus tehdään ja alueella on jo aloitettu rakentaminen, mutta liittymän rakentaminen ei aiheuta koneiden siirtoa takaisin jo rakennetulle alueelle, liittymismaksu on 600 € + jälkiasennusmaksu 124 € eli verollisena yhteensä 724 €.

Kun rakentaminen alueella on jo päättynyt, ja urakoitsija on siirtänyt koneet toiseen kohteeseen, liittymismaksu on 600 € + jälkiasennusmaksu 620 € eli verollisena yhteensä 1 220 €.

Kun kuituverkon rakentamisen hankeaika on päättynyt, verollinen liittymismaksu on 2 232 €. Tähän hinnoitteluun siirrytään aikaisintaan 1.1.2021 alkaen.

Kotipäätelaite 148,80 € tarvitaan liittymän käyttöön. Suurin osa asiakkaista on kuituliittymän tilauksen yhteydessä jo laitteen tilannut. Laitteen voi tilata myös jälkikäteen.

Raahen Kuitu tarjoaa kahta liittymänopeutta: 100/100 Mbps 39,90 €/kk tai 1000/1000 Mbps 49,90 €/kk. Jälkimmäiseen liittymänopeuteen sisältyvät IPTV:n peruskanavat: IPTV vaatii toimiakseen erillisen digiboxin, jonka voi tilata Maxivisionilta.

Sisäasennuskaapeli 15 m: Kun asiakas haluaa viedä kuidun asunnon sisällä korkeintaan 15 m päähän ulkopäätekotelosta. Sovelletaan vain palvelun erikseen tilanneiden kohdalla. Kysy lisää myyjältämme!

Sisäasennuskaapeli 30 m: Kun asiakas haluaa viedä kuidun asunnon sisällä korkeintaan 30 m päähän ulkopäätekotelosta. Sovelletaan vain palvelun erikseen tilanneiden kohdalla. Kysy lisää myyjältämme!

Teleasennuspalvelua sovelletaan 15 m ja 30 m sisäasennuskaapelin asentamiseen asiakkaan kiinteistössä. Sovelletaan vain palvelun erikseen tilanneiden kohdalla. Kysy lisää myyjältämme!

    Write a comment