Raaheen kaksi uutta Täyskuitu-myyjää!

Iloksemme voimme kertoa, että Raahen Kuidulla on aloittanut kaksi uutta Täyskuitu-myyjää.

Lue tästä Rikun ja Teemun esittelyt ja ota rohkeasti yhteyttä!

 

Hei, olen Riku Kluukeri. Toimin uutena Täyskuitu-myyjänä täällä Raahen alueella. Koulutukseltani olen käynyt lukion sekä myynnin ammattitutkinnon.

Palasin kuuden vuoden tauon jälkeen Raaheen asumaan seikkailtuani Espossa, Hämeenlinnassa, sekä Mikkelissä. Tuttuni vinkkasi minulle myyjän paikasta Raahen Kuidulla, josta sitten innostuin.

Aikaisemmin olen toiminut kouluissa avustajana ja eri aineiden opettajana. Olen myös ollut töissä erilaisissa kaupoissa.

Valokuitu on mielestäni hyvä juttu, koska tulevaisuudessa sitä tullaan tarvitsemaan paljon. Valokuitu lopettaa netin pätkimisen ja kotoa etätyötkin onnistuu netin kautta helpommin. Se on turvallinen ja monen ihmisen yhtäaikaisen käytön kestävä!

Minuun voi olla yhteydessä puhelimella (puh.050-5189590) ja sähköpostilla (riku.kluukeri@netplaza.fi) sekä minut voi pyytää kotikäynnille!

Minut tapaa monesti Raahen alueella ja erillaisissa tapahtumissa! Ei muuta kuin rohkeasti vain yhteyttä!

Ystävällisin terveisin, Riku

 

Tervehdys! Nimeni on Teemu, olen 40-vuotias perheellinen mies, kotoisin Kolarista ja uusi Täyskuitulainen. Minulla on vankka kokemus myyntityöstä, myynnin johtamisesta ja yrittäjyydestä.

Intohimojani ovat metsästys, metsästyskoirat, urheiluammunta sekä penkkiurheilu: ennen kaikkea jääkiekko ja kesäisin pesäpallo. Tekniikka ja kiinnostus siihen on asunut sisälläni aina ja siksi olen hakeutunut usein aloille jossa tätä innostusta saa hyödyntää.

Kuulin ystävältäni mahdollisuudesta osallistua merkittävään projektiin Raahen alueella ja sen vuoksi hakeuduin tähän tehtävään. Valokuitu on tulevaisuuden tiedonkulun kannalta välttämättömyys meidän jokaisen arjessa. Sen vuoksi on hienoa, että saa olla osa tätä työtä, mikä turvaa meidän kaikkien raahelaisten tiedonsiirron jatkossa entistä paremmin. Jos sinulla herää minkälaista kysymystä tahansa, tai tarvitset apua kuitu asioissa niin minuun saa olla aina yhteyksissä.

Tuleppa ja vetäse siis hihasta kun törmätään!

Ystävällisin terveisin, Teemu

Puh:050 3060500

teemu.lenkola@netplaza.fi

    Write a comment