Raahen Kuidun asiakkaille tarjotaan mahdollisuus uusiin asiointitapoihin

Raahen Kuidun suositut Kuituklinikat siirtyvät digiaikaan huhtikuun 29.4. lähtien. Tuolloin pidetään ensimmäinen Kuituklinikka Raahen Kuidun FB-sivuilla. Sivuilla voi esittää myyjille kysymyksiä kuidun hankintaan liittyen ihan kuten aikaisemmin fyysisissä klinikoissa. FB-klinikoiden avulla tarjotaan asiakkaille vaihtoehto käydä keskustelua myyjien kanssa myös virtuaalisesti.

Poikkeuskevään aikana ei tehdä fyysisiä kotikäyntejä, mutta myyjältä voi pyytää aikaa myös videovälitteiseen tapaamiseen. Videovälitteisessä tapaamisessa on mahdollisuus välittää kohteesta kuvaa asiakkaan niin halutessa. Videovälitteinen kohtaaminen tapahtuu Teams-kokoussovelluksessa. Myyjä lähettää asiakkaalle linkin videokohtaamiseen sähköpostissa. Videotapaaminen ei vaadi asiakkaalta Teams-sovelluksen hankkimista. Teams on tietoturvallinen videoyhteys.

Kevään aikana lanseerataan useita uusia, digitaalisia asiakaspalveluväyliä. Lisäksi myyjät ovat tavalliseen tapaan tavoitettavissa myös puhelimella ja sähköpostilla. Ota rohkeasti yhteyttä, jos on aika vaihtaa kaistaa!

    Write a comment