Valokuituliittymä korottomasti jopa neljän vuoden osamaksusopimuksella

Raahen Kuidun hallitus on päättänyt tarjota Raahen Kuidun asiakkaille korottoman osamaksuvaihtoehdon. Liittymän hankinnan voi jaksottaa jopa 48 kuukaudelle täysin lisämaksutta. Raahen Kuitu haluaa päätöksellään mahdollistaa valokuidun huolettoman hankkimisen mahdollisimman monelle.

Jatkossa maksuvaihtoehdot ovat:

  1. Sitova ennakkomaksu 200 euroa laskutetaan, kun rakentaminen alueella käynnistyy. Seuraava 200 euron erä laskutetaan kun kuitu kytketään ja loput 200 euroa 2 kk kuluttua käytön aloittamisesta. Raahen Kuitu Oy toimittaa asiakkaalle valokuituliittymän toimittajan yleisten sopimusehtojen mukaisesti. Sopimuksen syntyminen edellyttää, että asiakas on maksanut vaaditun 200 euron ennakkomaksun. Ensimmäisen laskun viitteellä on mahdollista maksaa koko 600 euron maksu kokonaisuudessaan.
  2. Sitova ennakkomaksu 120 euroa laskutetaan, kun rakentaminen alueella käynnistyy. Loput 480€ laskutetaan kuukausimaksuna 24kk sopimuksella 20€/kk. Korko 0%.
  3. Sitova ennakkomaksu 120 euroa laskutetaan, kun rakentaminen alueella käynnistyy. Loput 480€ laskutetaan kuukausimaksuna 48kk sopimuksella 10€/kk. Korko 0%.

Kaikille jo kuidun tilanneille lähetetään tekstiviesti, jossa tarjotaan mahdollisuutta muuttaa jo tehty maksusuunnitelma 24 tai 48 kuukauden osamaksusopimukseksi. Mikäli jo kuidun tilannut asiakas haluaa muuttaa maksusuunnitelman osamaksuun, tulee hänen vastata saamaansa tekstiviestiin tekstiviestissä annettujen ohjeiden mukaisesti syyskuun loppuun mennessä. Mikäli et ole vielä saanut tekstiviestiä, ole yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse numeroon 08 2370 6787.

Kun valokuituliittymän ennakkomaksu on laskutettu, maksutapaa ei voi enää muuttaa. Jo käynnistyneen Vihannin rakennushankkeen ennakkomaksut tulevat laskutukseen lokakuun aikana.

Käytä huikea etusi tilata valokuituliittymä nyt entistäkin suotuisimmilla eduilla!

    Write a comment